Interviu cu Aliona Guțuțui - manichiură fără sacrificii. Renunță pentru totdeauna la lampa UV și gelul tradițional.

Interviu cu Aliona Guțuțui - manichiură fără sacrificii. Renunță pentru totdeauna la lampa UV și gelul tradițional.
Interviu cu Aliona Guțuțui - manichiură fără sacrificii. Renunță pentru totdeauna la lampa UV și gelul tradițional.
Interview

Pe Aliona Guțuțui am cunoscut-o mai întâi fiind în rol de client. Am auzit de un concept nou de manichiură cu pudră, fără lampă UV, fără gel și fără risc pentru sănătate. Fiind intrigată am hotărât doar să testez și acum nu pot trece la manichiura tradițională ))


În acest interviu, vrem să o cunoașteți mai bine pe Aliona și să aflați mai multe despre manichiura cu pudră, care cu siguranță vă va schimba viața.


Bună Aliona, mulțumim că ai acceptat să ne oferi acest interviu și să ne povestești mai multe despre ceea ce faci tu. Te rugăm să te prezinți în câteva cuvinte…


Eu mă numesc Guțuțui Aliona, sunt în domeniul manichiurii de 10 ani. Manichiura cu pudră o fac deja de vreo 7-8 ani. Sunt fondator al cursului Deep System Nelak și sunt reprezentant oficial al brandului Nelak, în Moldova. 


Nelak - eu înțeleg prin aceasta că noi nu folosim tradiționalul gel pentru unghii, pe care îl folosesc 99% din saloanele și meșterii din Moldova. Ce înseamnă această manichiură cu pudră și prin ce se diferențiază?


În primul rând, cel mai important factor este că se exclude lampa UV, deci prin asta se face total diferită de toate celelalte tehnici. În al doilea rând, este o metodă total diferită pe care nu putem să o comparăm nici cu gel, nici cu gel-lac și nici măcar cu acril. Cred că mulți când aud de ”pudră” se gândesc la acril, dar nu e același lucru.


Această manichiură este absolut hipoalergenică! Deci 99,9% nu provoacă alergii. În practica mea, nici un procent nu a făcut alergie, deși am cliente care erau gata să renunțe la manichiură definitiv din cauza alergiilor grave la gel.


stilio


Probabil majoritatea dintre noi nu știau că există alergie la geluri. Cum se manifestă aceasta?


Mulți nici nu-și dau seama că au o alergie. În primul rând, se usucă partea din împrejurul unghiei sau sub unghie. Apar bubițe cu apă, apar mâncărimi sau cuticula se poate exfolia excesiv.


În unele cazuri simptomele apar imediat după manichiură, peste o oră/două. În alte cazuri pot să apară peste 3-5 zile, respectiv clientul nu vede legătura dintre gel și alergie.


Pe lângă alergii, o temă care se discută tare rar este arsura chimică pe care o poate provoca gelul obișnuit și lampa UV. Odată ce ați făcut o arsură și deși ați tratat-o, ea are tendința să se întoarcă, peste 1/2 ani și de fiecare dată tot mai rău și mai rău, respectiv manichiura cu pudră se potrivește și aici, pentru că este absolut sigură, non-alergică și organică. 


Ce va inspirat să faceți anume manichiura cu pudră, mai ales că ea nu este populară. Iar oamenii cumva când aud ceva ce nu cunosc au rețineri să vină, să încerce…


Eu inițial am fost la un masterclass. O doamnă din Kiev a prezentat această tehnică și mi s-a părut interesantă, dar prima perioadă nu mă lăsa inima să pun mâna pe produse și să le încerc. Apoi, timp de o lună, cred că zi și noapte mă uitam pe internet, căutam cât mai multă informație, videouri și am îndrăgit și mai mult tehnica. 

Era tare greu inițial, pentru că tot ce am învățat, am învățat singură și de fiecare dată când eram gata să cedez, mai cumpăram câte un produs și mai încercam. 


Doar mai târziu am cunoscut o doamnă din Rusia care a venit în Moldova și am făcut un curs și de atunci s-au deschis mai multe uși. 


stilio


Acum, la moment, unde ar putea fetele să învețe această tehnică? Există școli care predau acest ”dip system”?


În afara țării există mai multe școli, dar în Moldova predau doar eu această tehnică. 


Cursurile le organizez doar individual sau maxim pentru două persoane. Pentru că așa se însușește mai bine tehnica. Deși pare tare simplă, sunt multe nuanțe de care trebuie de ținut cont și atunci, la un grup mai mare de elevi, ar fi greu de transmis informația la fel de calitativ.


stilio


Ce ne oferă manichiura cu pudră? Avem aceeași varietate de culori și opțiuni sau suntem limitați?


Varietatea de culori este foarte mare. Doar eu am peste 200 de nuanțe, dar și asta este o problemă pentru că clientele întâlnesc dificultăți în alegere))


O întrebare pe care cu siguranță ați auzit-o de la multe cliente: dacă fiecare client își bagă degetul în acea pudră, nu există riscuri de a înhăța vreo bacterie? Cât de sigură este din acest punct de vedere tehnica?


Al doilea component din compoziția acestei pudre este benzoyl peroxid. Acesta este un derivat al apei oxigenate, respectiv este pe lista Organizației Mondiale a Sănătății ca un anti-inflamator foarte puternic și antiseptic foarte bun. Așadar, în această compoziție nu se pot extinde microbii și bacteriile. Deci este absolut sigur!


stilio


Metodele clasice de manichiură ne oferă o durată de 3-4 săptămâni, care ar fi durata pentru manichiura cu pudră? Cât timp rezistă unghiile cu această tehnică?


Și în acest caz durata este de 3-4 săptămâni. Doar atunci când faceți manichiura cu pudră pentru prima dată, trebuie să fiți pregătite pentru faptul că după primele proceduri ar putea să țină mai puțin, până se acomodează unghia și până și meșterul vă găsește ”formula” individuală. 

Se schimbă cumva unghia după o perioadă constantă în care facem tehnica cu pudră? 


Da, din practica mea, pot spune că unghia vizibil devine mai tare, mai fermă și cu un aspect mai sănătos. Evident că, dacă ați avut toată viața unghie ca foaia, nu vă puteți aștepta la același rezultat, dar îmbunătățiri sigur sunt. 


stilio


Mulțumim mult Aliona pentru sinceritate. Am apreciat pasiunea și dedicația cu care ai povestit despre munca ta. Suntem sigure că și mai multe femei vor trece la manichiura BIO după acest interviu, de vreme ce aceasta este una dintre cele mai sigure tehnici. Plus că, datorită ei, femeile pot uita de efectul, adesea dureros, al lampei UV și de alergii.


Iar pe voi, dragi cititori, vă îndemnăm să accesați profilul Alionei pe STILIO și să vă programați la o procedură care vă va schimba în totalitatea percepția manichiurii.

Article associated with the salon
Bionails Studio
Bionails Studio
Partner
5
55 reviews
stilio
133
stilio
We use cookies to improve your experience and monitor website traffic. Cookie Policy