Actualizări Stilio - Design nou

Actualizări Stilio - Design nou
Actualizări Stilio - Design nou
Actualizări

Astăzi am lansat un nou design la două dintre cele mai importante elemente ale platformei Stilio pentru meșteri și Saloane:


1.Un nou design pentru pașii de înregistrare

2.Un design mai eficient și mai dotat pentru partea de CRM 


La fel, nu fost lăsată la o parte și aplicația mobilă pe care meșterii și saloanele o folosesc zilnic în activitatea lor. Despre toate acestea vedeți mai multe detalii în descrierea de mai jos.


  • Să începem cu schimbările de design care au apărut pe versiune de website: pașii de înregistrare


Designul nou este unul mai comod pentru o experiență și mai plăcută în crearea profilul gratuit și personalizat pe platforma de frumusețe Stilio. Un video tutorial va apărea în curând pe canalul nostru de youtube pentru mai multe detalii. La moment vă propunem să vedeți imaginile cu schimbările cele mai esențiale.

stilio

stilio

stilio

  • Continuam cu designul nou al aplicației CRM de pe website.


Vă prezentăm o nouă și mai utilă Agendă care vă va informa despre toate programările existente dar și cele ce mai pot fi adăugate în locurile libere rămase. 


stilio

Verifică diverse statistici care te va ajuta mai ușor să analizezi evoluția salonului sau profilului tău de meșter. Câteva exemple în cele ce urmează:

stilio


Editează profilul tău cu ușurință și mai mult ca atât acum poți să specifici și linkurile la profilele tale de socializare pentru ca cei interesați să le poată vizita:


stilio

Primește solicitări de apel, vezi toate datele despre potențialul client chiar pe prima pagină.


stilio


  • Compartimentul Clienți. Nu ai doar acces la datele de contact ale acestuia dar și toată informația lui: istorie programări, istorie notițe, sau recenzii. Toate te ajută să ai informația de care ai nevoie fără să întrebi de meșterul care poate fi ocupat cu un alt client. Totul va rămâne în aplicație pentru a putea fi accesată ori de câte ori este nevoie.


stilio

  • Aplicația mobilă Stilio.


Acum e mult mai simplu să filtrezi în aplicație programările meșterilor daca ești administratorul salonului. O vedere mai bună asupra programului de lucru al fiecăruia.


Descarcă GRATUIT aplicația STILIO pe AppStore sau Play Market.

stilio
11
stilio
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența și pentru a monitoriza traficul pe site. Politica de cookie-uri