Ghidul tău în extensii de gene!

Ghidul tău în extensii de gene!
Ghidul tău în extensii de gene!
Articol

Unul din cele mai populare servicii pe Stilio la capitolul numărul de programări dar și meșteri/saloane ce oferă astfel servicii Beauty sun Extensiile de gene.


Când utilizați extensii de gene, mai ales dacă este prima dată, s-ar putea să vă fie teamă să aveți rezultate nenaturale sau reacții alergice. De aceea este necesar să luați în considerare toți factorii înainte de a utiliza extensiile de gene pentru a obține aspectul dorit. În acest articol venim cu un mini ghid despre ce trebuie să știți despre extensiile de gene. Un om informat este un om înarmat.


Cum alegi extensiile potrivite de gene?

Extensiile de gene sunt disponibile în diferite materiale, lungimi, volume și bucle. După cum am menționat mai sus, este necesar să acordați atenție fiecăruia dintre acești factori pentru a obține cele mai bune rezultate.


În cea mai mare parte, materialele folosite la realizarea extensiilor de gene sunt mătasea, nurca, nurca sintetică și imitația.


Meșterul va discuta cu tine despre fiecare dintre aceste materiale și va veni cu sugestia de gene perfect personalizate pentru tine.


Alte aspecte pe care ar trebui să le discutați cu meșterul vostru înainte de aplicarea extensiilor sunt:


stilio


Lungimea extensiei genelor

Alegerea lungimii greșite a extensiilor de gene vă poate deteriora genele naturale. În plus, te vor face să te simți inconfortabil și s-ar putea să arăți nu așa cum îți dorești.


Genele ar putea fi, de asemenea, prea grele, împiedicând astfel foliculii genelor să crească gene sănătoase. Prin urmare, atunci când alegeți extensiile de gene, regula de bază este ca extensiile să fie cu 3mm-5mm mai lungi decât genele tale naturale.


Mai mult, diametrul extensiilor ar trebui să fie cât mai aproape de diametrul genelor tale naturale. Cu cât diametrul este mai gros decât cel al genelor tale naturale, cu atât schimbarea va fi mai drastică.


Așadar, dacă doriți să obțineți un aspect dramatic cu extensii de gene lungi, alegeți un diametru subțire. În acest fel, puteți reduce greutatea și puteți obține echilibrul.


Volumul extensiei genelor


stilio


Genele cu volum și-au câștigat popularitatea în 2010. Oamenii și-au dorit mai mult decât lungimi și bucle în extensii de gene. Volumul se obține prin aplicarea mai multor extensii pe o singură geană.


Cu toate acestea, fiecare extensie este mai ușoară și mai subțire decât cea anterioară. Genele folosite în acest caz sunt extrem de ușoare. Prin urmare, dau rezultate mai întunecate și mai moi, fără a deteriora genele naturale.


Majoritatea meșterilor folosesc un număr plus litera D pentru a arăta câte gene sunt într-un evantai. 3D, de exemplu, ar fi trei gene individuale grupate împreună pentru a face un evantai. 2D-4D oferă un stil de volum mai deschis și mai natural. 4D până la 8D sunt folosite pentru a crea un aspect mai voluminos și mai dramatic. În plus, sunt ideale dacă ai gene puternice în mod natural.


Desigur, numărul de gene pe care le primești se bazează pe sănătatea și lungimea genelor tale naturale și pe forma ochilor. Stilistul dumneavoastră vă va sfătui cu privire la cea mai bună alegere.


Eyelash Extension Curl Type


stilio

Există mai multe tipuri de extensii de gene, precum B-curl, C-curl, D-curl și L+ curl.


B-curl este cea mai naturală buclă. Este potrivită în principal dacă ai genele drepte și necesită puțină ridicare.


C-curl se potrivește aproape tuturor tipurilor de ochi și, prin urmare, este cea mai populară buclă. Dacă ai gene naturale subțiri, dar ți-ar plăcea să pară mai deschise și mai pline, alege C-curl.


D-curl este perfect atunci când doriți să obțineți un aspect dramatic. În plus, cel mai bine este să ai gene ondulate, deoarece seamănă cu un semicerc.


În cele din urmă, L și L+ curl o bază plată și apoi se ridică în sus. 


Ce factori ar trebui să te ghideze pentru a alege genele potrivite?

Este sigur să spunem că alegerea extensiilor de gene potrivite dintre cele disponibile pe piață este mai ușor de spus decât de făcut. Acesta este motivul principal pentru care ar trebui să lucrați cu un Lash specialist cu experiență. Specialiștii cu experiență vă pot ajuta în alegerea potrivită. Alte aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere pentru a alege extensiile perfecte de gene includ:


Ce este cel mai bun pentru ochii tăi?

stilio


Ca orice alt produs pentru ochi, nu există extensii standard de gene care să se potrivească tuturor tipurilor de ochi. De exemplu, extensiile de gene pe care le va folosi o persoană cu ochi rotunzi pot să nu arate bine unei persoane cu ochi în formă de migdale.


Prin urmare, pentru un aspect uimitor și natural, va trebui să aflați ce extensii de gene sunt cele mai bune pentru ochii tăi.


Acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să le iei în considerare în privința ochilor tăi.

  • Dimensiunea ochilor tăi - Ochii tăi sunt mici, mari sau medii?
  • Orientarea ochilor tăi - Aceștia pot fi largi, strânși sau adânci.
  • Alergii sau sensibilități pe care le-ați putea avea la anumite materiale
  • Toleranța ta pentru întreținere.
  • Culoarea ochiului tău.
  • Forma ochilor tăi - Ochii tăi pot fi rotunzi, migdalați, proeminenți sau înclinați.
  • Genele tale naturale - Lungimea, bucla, volumul și culoarea lor.
  • Tipul pleoapelor tale - pleoapele cu glugă și pleoape monolide vor necesita mai multă atenție decât alte tipuri de pleoape.


stilio

Extensiile de gene vă oferă șansa de a trece de la natural la complet dramatic. Prin urmare, înainte de a merge la o procedură de extensie a genelor, decideți asupra aspectului pe care îl doriți.


De exemplu, puteți să alegeți genele pe care le au unele vedete de cinema, care sunt lungi și groase. Îți oferă genul de aspect pe care nu l-ai putea obține niciodată folosind genele tale naturale.


Pe de altă parte, poți alege extensii de gene discrete și care se îmbină bine cu genele tale naturale. Prietenii și familia dvs. pot observa că sunteți atrăgătoare, dar le poate fi greu să identifice extensiile.


În plus, stilistul tău de gene te poate ghida către cea mai bună formă de extensie a genelor și pentru ochii tăi. Acestea variază de la stilul tradițional rotund sau natural până la forme mai personalizate, cum ar fi Cat-eye sau Doll-eye, așa cum se arată mai sus.


Cel mai bine este întotdeauna să-ți asculți stilistul atunci când vine vorba de a-ți decide stilul genelor și nivelul de plenitudine și dramatism. La urma urmei, vor să te întorci pentru corecție, așa că este în interesul lor să se asigure că ești foarte mulțumit de genele tale!


Sperăm ca acest ghid să fie util nu doar pentru cei ce vor încerca această procedură dar și celor care deja o au dar poate nu sunt mulțumiți de rezultat. În așa fel poți să-ți dai seama ce anume nu stă așa cum ar trebui.


Pe STILIO găsiți peste 200 de saloane și meșteri Lash specializați în extensii de gene.

Nu ezitați să vă programați la ei prin STILIO chiar dacă este pentru prima dată. Acum aveți informația necesară pentru a vă asigura că obțineți rezultatul dorit.

Articol asociat salonului
LookMe Academy
LookMe Academy
Str. Socoleni 17/1, Chișinău, Moldova
stilio
102
stilio
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența și pentru a monitoriza traficul pe site. Politica de cookie-uri