În noul an cu noi oportunități - Abonamente Stilio

În noul an cu noi oportunități - Abonamente Stilio
În noul an cu noi oportunități - Abonamente Stilio
Actualizări

2022 a fost anul Stilio, anul când ne-am lansat pe piața din Republica din Moldova ca primul și unicul catalog online al serviciilor de frumusețe unde persoanele pot să caute și chiar să-și programeze vizita la salon, stilist, meșter Beauty.


Pe parcursul celor 6 luni de la lansare am făcut tot posibilul să ascultăm părerile voastre pentru a veni cu un produs și mai bun și mai ajustat necesităților sectorului de frumusețe. Ne bucurăm nespus să vedem cum apreciați fiecare schimbare pe care o lansăm, fiecare funcționalitate nou cerută, etc.


Și iată că acum putem spune ca avem o platformă care îndeplinește cerințele voastre iar succesul acesta îl împărtășim împreună.


Atât consumatorii cât și întreaga industrie Beauty a primit proiectul Stilio ca pe proiectul Anului și astăzi putem vedea peste 1000 de programări lunare la peste 430 de saloane și meșteri Beauty înregistrați pe Stilio.


După cum am anunțat și la început Stilio este și va rămâne plaforma creată pentru oamenii din Moldova unde orice consumator se poate programa gratuit online la serviciile dorite.


La fel precum și am promis orice meșter sau salon își poate crea un profil în catalogul Beauty total gratuit și poate să decidă să rămână cu acest profil și în continuare.


Pentru cei ce își doresc ceva mai mult, o pot realiza prin abonamentele pe care le punem la dispoziție pentru fiecare. 

Am creat o serie de pachete flexibile pentru a oferi o varietate mai mare și a putea acoperi necesitățile fiecăruia din cei interesați.


Dacă vorbim de abonamente ele încep de la Abonamentul Individual la doar 6.99 euro lunar cu 150 SMS incluse. Sună mai mult a un abonament de telefonie mobilă așa-i? Da, întradevăr am creat abonamente care vor accesibile dar în același timp vor aduce valoare celor ce vor folosi soluțiile noastre digitale.


Pentru mai multe detalii vom prezenta 3 pachete distinctive pe care le puteți deja găsi pe platformă:

stilio


Și nu ne oprim aici. Avem în continuare multe alte îmbunătățiri la care deja lucrăm și în scurt timp le veți vedea pe platformă dar și aplicația mobilă. Ne bucurăm că ne scrieți ideile și necesitățile voastre în lucrul de zi cu zi, în așa fel și noi putem fi siguri că vă vom aduce cele necesare pentru ca să vă ușurăm munca dar și să vă ajutăm să vă creșteți afacerea.


Vă mulțumim că sunteți alături de noi.

stilio
18
stilio
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența și pentru a monitoriza traficul pe site. Politica de cookie-uri