Nou pe Stilio - Secțiunea Branduri pe pagina saloanelor!

Nou pe Stilio - Secțiunea Branduri pe pagina saloanelor!
Nou pe Stilio - Secțiunea Branduri pe pagina saloanelor!
Actualizări

Continuăm cu noutățile bune. De această dată este vorba de introducerea unei noi secțiuni pe pagina de profil a saloanelor: secțiunea branduri.


Profilul unui salon sau meșter nu poate fi complet dacă nu există informația despre produsele sau aparatele care le folosește. Acestea îți pot oferi încrederea de care ai nevoie pentru a merge la acest salon sau meșter. Calitatea produselor reprezintă și o parte din calitatea serviciul Beauty pe care îl alegi.


Fiecare logo este click-abil, ceea ce înseamnă că apăsând pe el te vei duce direct la pagina oficială al produsului. Folosește această posibilitate pentru a afla mai multe despre produs și calitățile acestuia. Informează-te și simte-te încrezut în alegerea ta.


stilio


Dar salonul sau serviciile tale de meșter nu sunt încă afișate pe STILIO? Înregistrează-ți profilul gratuit chiar acum. Cu STILIO nu doar că ai posibilitatea să atragi clienți noi și să ajungi în căutările miilor de utilizatori pe platformă dar și să găsești o modalitate digitală de a-ți administra afacerea Beauty și să oferi clienților tăi posibilitatea de a se programa rapid și ușor direct către tine. Economisește timpul investit în programări scrie în cataloage și treci pe online! Telefonul mobil te va ține la curent oricând cu programările care le ai în fiecare zi.


Notă: dacă profilul salonului tău deja e pe Stilio apasă butonul Activare Cont pentru a primi acces la el.



stilio
7
stilio
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența și pentru a monitoriza traficul pe site. Politica de cookie-uri