Cum îmi aleg corect cosmetologul?

Cum îmi aleg corect cosmetologul?
Cum îmi aleg corect cosmetologul?
Article

Pe parcursul ultimilor ani tot mai multe femei, dar și bărbați, apelează la procedurile oferite de cosmetologia decorativă modernă pentru a-și îmbunătăți aspectul pielii, reabilitind-o și oferindu-i un aspect sănătos. 


Alegerea corectă a medicului cosmetolog este una din preocupările cele mai des întâlnite. Mulți aleg calea de a cere recomandări prietenilor sau persoanelor ce s-au folosit deja de serviciile specialistului respectiv. Dacă totuși nu dorești să te lași în voia sorții îți propunem aici câteva sfaturi cum ar trebuie să analizezi corect profesionalismul medicului căruia îi vei încredința tenul tău:


Cabinetul specialistului

În momentul programării la un specialist analizează bine cabinetul în care acesta te va primi.


Certificarile în domeniu

E important ca specialistul să aibă certificările corecte în domeniu. Calificarea lui e cel mai esențial element pentru sănătatea ta.


Măsurile de igienă

Cabinetul medical trebuie sa fie unul sigur, cu toate măsurile de igienă respectate. Nu dorești ca ulterior fața să fie afectată de careva bacterii sau alți agenți patogeni.


Analiza tenului

Specialistul urmează să îți ofere o consultație cu privire la problemele pe care dorești să le înlături. Un specialist bun mai întâi de toate va efectua o procedură de demachiere ca să vadă pielea cât mai curată și să observe toate aspectele tenului tău.


Produse de calitate

Un medic calificat va lucra doar cu produse de calitate. Urmărește atent gama de produse folosite și caută recenzii pe internet despre prețul și calitatea lor.


Specializarea

Cu cât mai îngustă este specializarea medicului cu atât ea este mai puternică. Acest criteriu e bine de reținut însă nu poate fi un factor decisiv în a refuza careva specialiști ce au o specializare mai largă.


Aspectul exterior

Ultimul sfat dar nu cel din urmă ar fi să analizați felul în care arată specialistul: tenul și mâinile îngrijite, machiajul potrivit, manichiura etc. Acestea din urma pot fi considerate chiar și CV-ul cosmetologului.


Alegerea cosmetolog-ului trebuie tratată cu multă atenție, dacă e nevoie faceți programări la câțiva specialiști și faceți alegerea în favoarea celui care vă inspiră cel mai multă încredere. Adresați întrebări căci răspunsurile vă vor da mai multă informație către cine se va înclina balanța încrederii. Când vine vorba de alegerea unui cosmetolog cel mai bun sfat e să urmați proverbul pe care toți îl cunoaștem din copilărie: de 10 ori măsoară și o dată taie. 


Cosmetologii în prezent sunt foarte apreciați pentru munca lor de a ne aduce mai aproape de rezultatele dorite pe tenul nostru.


Nu ezitați să apelați la serviciile de cosmetolog oricând simțiți nevoia de a aduce careva schimbări și îmbunătățiri pielii dumneavoastră. Un răsfăț e benefic atât pentru aspectul nostru fizic cât și cel interior.


La moment pe piața din Republica Moldova și Romania apar tot mai multe tratamente disponibile iar cosmetolog-ul pe care îl veți alege va ști să vă îndrume către cele mai potrivite pentru individualitatea și aspectele tenului vostru.

stilio
25
stilio
We use cookies to improve your experience and monitor website traffic. Cookie Policy