Actualizări Stilio - Februarie 2022

Actualizări Stilio - Februarie 2022
Actualizări Stilio - Februarie 2022
News

Actualizari Februarie


Luna februarie a fost una la fel de productivă unde echipa Stilio a reușit să aducă mai multe schimbări și îmbunătățiri. Vă prezentăm mai jos cele mai importante dintre ele, multe dintre care au fost cerute chiar de voi:


Platforma Stilio - website-ul stilio.md

Chiar din primele luni de la lansare am avut saloane și meșteri din alte localități decât Chișinău care s-au înregistrat pe platformă. De astăzi a apărut filtrul pe toate orașele din Moldova. Căutarea devine mai simplă pentru consumatori.


stilio 


Aplicația mobilă Stilio - pentru meșteri

  • Introducem Calendarul pe aplicația mobilă - o modalitate mai ușoară pentru a vedea vizual unde sunt locurile libere în agenda meșterului.

stilio

  • Selectarea numerelor internaționale la programare - dacă clientul nu are un număr de telefon din Moldova, puteți introduce acel număr din țara căreia îl posedă. E nevoie doar să alegeți țara din listă. 

stilio

  • Limba de trimitere a SMS-ului - acum puteți să alegeți limba în care se va trimite sms-ul clientului a cărui programare o înregistrați.

stilio


Cabinetul Web 

  • Limba de trimitere a SMS-ului - ca și pe aplicația mobilă puteți decide care este limba de trimitere a sms-ului după preferința clientului

stilio

  • Vizualizarea zilelor libere a meșterilor în calendar - de astăzi veți vedea mai clar când un meșter are o zi liberă. Calendarul lui va fi de o culoare gri mai închis și nu veți putea crea din greșeală o programare deoarece sistema nu va permite acest lucru.

stilio

stilio


  • Rezervări de ultim moment - acum puteți să setați limita de timp câte ore în avans poate vedea consumatorul/clientul sloturile disponibile. La moment la toate profilele va fi setat 3h. Acest lucru poate fi ajustat și individual începând de azi.


stilio

Ne bucurăm să putem aduce aceste schimbări împreună cu susținerea voastră. Noi lucrăm în continuare pentru a vă aduce cea mai modernă , flexibilă și utilă sistemă de programare online creată pentru Republica Moldova.

stilio
5
stilio
We use cookies to improve your experience and monitor website traffic. Cookie Policy