Stilio lansează noi funcționaliăți pentru Cabinetul Web - CRM și aplicația mobilă pentru programări Beauty

Stilio lansează noi funcționaliăți pentru Cabinetul Web - CRM și aplicația mobilă pentru programări Beauty
Stilio lansează noi funcționaliăți pentru Cabinetul Web - CRM și aplicația mobilă pentru programări Beauty
News

"Suntem încântați să anunțăm lansarea noilor funcționalități pe platforma noastră Stilio. Suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții pentru clienții noștri și aceste noi implementări ne permit să facem acest lucru mai bine ca niciodată.

Ne-am ascultat clienții și am luat în considerare feedback-ul lor pentru a dezvolta aceste funcționalități noi și/sau îmbunătățiri, astfel încât să putem să continuăm să oferim o experiență impecabilă pentru toți utilizatorii noștri. Sperăm că aceste noi adăugări vor fi primite cu entuziasm de către toți cei care folosesc platforma noastră și că vor ajuta la îmbunătățirea proceselor de programare și administrare a afacerii lor."

Sorin Boiștean, CEO 


Stilio, platforma de programări Beauty, anunță lansarea mai multor funcționalități noi pentru Cabinetul Web - CRM cât și pentru aplicația mobilă. Aceste noi funcții vor îmbunătăți experiența utilizatorilor și vor ajuta la gestionarea mai eficientă a programărilor.


Servicii Multiple

Una dintre cele mai importante funcționalități noi este posibilitatea de a adăuga mai multe servicii pentru aceeași programare a unui client în Cabinetul Web - CRM. Administratorul sau meșterul poate acum să adauge mai multe servicii, fie că sunt efectuate de către un singur meșter sau de către mai mulți meșteri, creând doar o singura programare în loc de 2-3 în cazul în care sunt mai multe servicii în aceeași zi. Aceasta va face procesul de programare mult mai eficient și mai ușor de gestionat.

stilio


Lista de așteptare

De asemenea, o altă funcționalitate nouă este lista de așteptare, care permite utilizatorilor să înscrie clienții direct în CRM fără să piardă contactele lor atunci când au graficul plin. În moment ce un loc se eliberează, meșterii sau administratorii pot programa clienții din lista de așteptare, făcând totul mai practic și mai comod.


Mai mult ca atât, în momentul în care un client va dori o programare iar graficul meșterului va fi plin, el poate să se înscrie în lista de așteptare direct de pe website-ul Stilio.md

stiliostilio


Expedierea SMS-urilor

Pentru a asigura că clienții sunt la curent cu programarile lor, Stilio are încorporat și functionalitatea de expediere automată a SMS-urilor. Meșterii sau Administratorii pot acum să seteze ora la care doresc să fie expediate SMS-urile de amintire către clienții lor, cu 3 ore înainte de programare sau cu 24 de ore înainte.

stilio


Time zone

În plus, platforma Stilio a adăugat și o funcție de “time zone” pentru a permite meșterilor să folosească aplicația mobilă și CRM-ul Stilio, chiar și în afara țării. Utilizatorii pot afla mai multe despre aceasta funcționalitate și pot primi ajutor pe pagina de Instagram @stilio.md.


Cereri de apel

Cererile de apel sunt acum disponibile și în aplicația mobilă (nu doar Cabinetul Web - CRM). Aceasta funcționalitate va ajuta la atragerea de noi clienți și va oferi utilizatorilor toate informațiile necesare direct din aplicația mobilă, fără să mai fie nevoie să verifice Cabinetul Web - CRM dacă preferă să folosească aplicația mobilă pentru administrarea programărilor.


In plus, au fost aduse îmbunătățiri calendarului din aplicația mobilă pentru o experiență mai bună de utilizare.


Stilio își propune să ofere întotdeauna cele mai bune soluții pentru gestionarea programărilor în industria Beauty, iar aceste noi funcționalități vor îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorilor.

stilio
0
stilio
We use cookies to improve your experience and monitor website traffic. Cookie Policy