Kome Academy&Salon - O descoperire ECO și naturală pentru această vară

Kome Academy&Salon - O descoperire ECO și naturală pentru această vară
Kome Academy&Salon - O descoperire ECO și naturală pentru această vară
Статья

Kome Academy&Salon - l-am descoperit datorită produselor neobișnuite cu care lucrează. Un salon ce promovează branduri ECO care aduc un echilibru părului sau scalpului prin proprietățile naturale care le folosește. Elementele și componentele sunt o inspirație atât pentru hairstyliști cât și pentru oamenii ce aleg să le folosească.


Inspirația e prezentă nu doar în salon dar și în persoana care a fondat Kome - Valeria Pascaru. Fiind în concediu de îngrijire a copilului a făcut un pas îndrăzneț și sa aventurat în a aduce ceva nou, diferit și sănătos pentru oameni aici, acasă, în Moldova.


Totul a început încă de prin 2018 când a decis sa meargă pe calea deloc ușoară de a obține posibilitatea de a importa produse naturale ECO in Republica Moldova. De pe atunci a și devenit importator și distribuitor oficial de produse a două branduri Italiene ale aceluiași producător: LVDT și Seta professional.


Aceste produse reprezintă tratamente naturiste pentru păr ce pot fi efectuate atât la salon cât și oferite pentru îngrijire la domiciliu. Toate se oferă cu supravegherea specialistului care cunoaște totul despre ele.


Salonul Kome nu doar că are în distribuire produse de calitate superioară dar e și un salon ce-și dorește răspândirea și promovarea lor în Moldova.


Un mod efectiv de atinge acest scop, în același timp de apreciat, reprezintă KOME Academy! Ești stilist începător, sau poate unul cu experiență ce-și dorește să cunoască produsele naturale ECO distribuite de Kome? Păi iată că aici ai și posibilitatea să fii instruit pe măsură. 


Stilistul va veni cu un model în salon iar Top meșterul îl va însoți pe toată durata instruirii și procedurii. Mai simplu spus un mod de a face “Test Drive” doar că în acest caz sunt folosite produsele naturale ECO care oferă tratamente de calitate superioară. Toate cunoștințele acumulate anterior la cursuri de specialitate oferite de specialiștii Italieni vor fi împărtășite cu stiliștii ce participă la curs.


Valeria afirmă că: Instruirea, calificarea și familiarizarea stiliștilor cu aceste produse este scopul principal al acestei inițiative.


O oportunitate bună atât pentru calificare diversă cât și pentru începerea unui drum nou în domeniul Beauty.


stilio


Valeria ne-a povestit despre produse cu o pasiune care poate apărea doar dacă într-adevăr iubești ceea ce faci și ai încredere în produsele ce le folosești.


“Aer, pământ, soare” 3 elemente ale căror reuniune ne aduc un echilibru al fenomenelor naturii în produsele ce au până și ambalajul ECO. Ocrotind natura ne ocrotim atât părul cât și sănătatea.


Iar dacă e sa vorbim de sănătate în cadrul salonului găsiți tratamente pentru multe din problemele des întâlnite. Cu ajutorul aparatului tricocamera, ce se regăsește în salon fiecare meșter va analiza mai întâi scalpul vostru după care vă v-a recomanda tratamentele necesare ce se vor efectua la salon cât și vor putea oferi ca tratamente de îngrijire la domiciliului cu toate indicațiile necesare.


Și totuși ce conțin aceste produse. Multe dintre ingrediente deja le folosim în alte creme sau alte produse ce sunt la fel naturale și ne sunt cunoscute: uleiuri esențiale, 15 extracte de plante naturale cum ar fi: rosmarin, levănțică, piper roșu, afinele, cimbru, romanița, lamâia etc toate proprietățile necesare ce se vor regăsi in aceste produse.


Prețurile sunt destul de accesibile iar având în vedere calitățile lor merită încercate: 


  1. Linia de produse Triskell, brandul LVDT: începând cu 300 lei 250ml, și 700 lei 1L.
  2. Linia de produse Hair Potion, brandul Seta professional: începând cu 250 lei pentru 250ml, și 400 lei - 1L.


La moment există și o filială Kome în Ucraina, iar pe viitor Valeria își propune extinderea numărului de colaborări, colectiv mai mare și prietenos, unul loial, bine instruit care să crească împreună cu Kome Academy&Salon. Scopul final fiind să fie recunoscuți ca un brand ce promovează și creează Calitate nu Cantitate.

stilio


Apropo ca să nu uit, cei ce doresc să devină parteneri și să obțină aceste tipuri de produse în salonul lor, pot crea o colaborare cu Kome și să-și bucure clienții cu un brand ECO pe bază de ingrediente naturale pentru un păr sănătos și fericit.


Veți găsi acest salon și pe platforma Stilio pentru a afla mai multe detalii despre serviciile salonului cât și unde îl puteți localiza sau contacta.


După discuția cu Valeria am trecut și eu pe la standul cu produse. Desigur că nu am putut ieși fără să-mi iau și eu ceva pentru îngrijire la domiciliu. Un mare mulțumesc Valeriei pentru sfaturi. Sper ca următorul articol îl vom scrie despre efectele uimitoare ale acestor produse. Mult succes echipei Kome în instruirea altor stiliști prin intermediul Kome Academy dar și în promovarea produselor naturale pe piața Republicii Moldova.

Статья, связанная с салоном
KOME BEAUTY SALON
KOME BEAUTY SALON
Партнёр
5
13 отзывов
stilio
18
stilio
Мы используем файлы cookie, чтобы улучшить ваш опыт и отслеживать посещаемость веб-сайта. Политика файлов cookie