Lumenis Lightsheer Desire - cel mai performant și eficient în epilarea cu laser!

Lumenis Lightsheer Desire - cel mai performant și eficient în epilarea cu laser!
Lumenis Lightsheer Desire - cel mai performant și eficient în epilarea cu laser!
Статья

Epilarea cu laser devine tot mai populară printre metodele existente în lupta cu firele de păr nedorite. Cu toate că e tot mai răspândită în saloanele din Chișinău și în afara acestuia, nu există multă informație despre aparate, avantaje, pregătire etc.


Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect am stat de vorbă cu Cristina Guzun, fondatoare Salon Slims - remodelare corporală și estetică facială din Chișinău. Pe parcursul anilor salonul a lucrat doar cu aparatele cele mai performante, pentru a oferi cele mai bune rezultate clienților săi. Cristina mi-a povestit despre ultima achiziție a salonului care este Lumenis Lightsheer Desire 2021, cel mai recent și cel mai inovator aparat de la Lumenis (lider pe piață în epilarea laser mondială). 

stilio


Acest aparat are o lungime de undă de 805nm, fapt ce asigură o eficiență maximă si rezultate chiar din prima ședință. Clienții singuri remarcă o reducere de 50-70% din fire după prima procedură. Datorită acestei proprietăți creșterea părului încetinește și a doua procedură se face după 1.5 luni, a treia la 2 luni și așa mai departe. Aparatul conține 2 manipule, ce asigură un confort sporit clientului: HS care are vacuum și sistem de răcire performant, folosit în cazul zonelor mai mari, și XC cu o suprafață de 12mm*12mm, pentru zonele mici și delicate. 


În cazul aparatului Lumenis Lightsheer Desire, nu se lucrează doar cu o diodă cum are loc în multe alte aparate similare, însă cu mai multe diode într-un cap de tratament.  


Pentru epilarea definitivă cu laser apelează atât femeile cât și bărbații. Bărbații de obicei aleg zone precum spatele, pieptul, axila, zona cefei, degetele de la mâini, obrajii, urechile. Femeile aleg zone precum axila, zona intimă, picioarele, brațele etc. Unii clienți chiar tratează foliculita folosind acest laser.


Când putem să începem?

Nu există un anotimp specific în care poți să începi aceste proceduri, unica recomandare ar fi de evitat procedura după ce corpul a fost expus bronzului. Se indică ca următoarea ședință să fie efectuată cam la 1 lună după ce persoana a fost la mare sau a folosit servicii de solar intensiv (mai mult de 30 min).


Durata?

Datorită performanței aparatului timpul este considerabil redus. Pentru zone mari se trece doar o dată cu manipula iar pe zonele mici de două ori. Ca exemplu, zona axilei durează în jur de 15 min, zona intimă durează mai mult deoarece se aplică și crema anestezică profesională pentru un confort mai ridicat, picioarele în jur de 30 min, iar dacă clientul dorește tot corpul durata maximă e de 1.5h. Este o durată mică comparativ cu laserele de epilare folosite din generațiile anterioare.

stilio


Cum ne pregătim?

Înainte de procedură, părul trebuie ras la 0. În caz în care se vor vedea fire de păr în timpul procedurii specialistul îl va rade pe loc cu lame de unică folosință. Lungimea de undă contează foarte mult, și așa cum acest aparat are lungimea de 805nm este nevoie ca firele sa fie cât mai scurte. Pe durata procedurii cu acest laser, se pot vedea acele fire care vor dispărea și nu vor mai apărea pe zonele lucrate. Rădăcina este expusă la suprafața și persistă și un miros puternic de păr ars. Clientele mereu fac glume pe seama aceasta dar desigur că e un proces normal pentru o astfel de procedură.


Care sunt recomandările după epilarea cu laser?

După procedură sunt desigur anumite recomandări. Nu se recomanda băi fierbinți, sauna, frecventarea sălii vreo câteva zile până trece inflamația. Zonele ce se inflamează mai tare sunt prelucrate cu Bepanthen sau Pantenol, iar aceleași creme sunt recomandate și în condiții de casa. După prima sesiune desigur că inflamația durează un pic mai mult iar la următoarele ședințe se reduce considerabil așa cum rămân mai puține fire de păr.


Întrebările cele mai fregvente de la clienți?


  1. Cit de rapid pot sa scap de păr :)
  2. Ce este permis după procedura de epilare: bazin, solar etc
  3. De ce nu a căzut părul imediat :)


De regulă, părul cade în 14 zile de la procedură. Este un proces absolut normal în epilarea cu laser. Atât Cristina cât și alți specialiști din cadrul salonului Slims, menționează acest aspect fiecărui client ca în cazul când peste câteva zile după procedură apare părul, să fie informați și să aștepte acele 14 zile după care părul v-a cădea.


Temerile clienților?

Iritația cât timp va dura? Dacă voi rămâne însărcinata va reapărea părul? 

Procesele hormonale desigur că influențează corpul nostru dar nu în această măsură ca părul să se refacă de la 0. 


Există o certificare specială a specialistului pentru a folosi acest aparat?

Desigur, sunt traininguri speciale organizate de specialiști care sunt acreditați pentru acestea. Specialiștii ce au urmat traininguri de perfecționare direct la producător. Instruirea specialistului e în strânsă legătură cu rezultatul ce îl poți obține cu aparatul

Lumenis Lightsheer Desire.


Mulțumim Cristinei și Salon Slims - remodelare corporală și estetică facială, pentru aceste informații care cu siguranță vor răspunde la unele din întrebările pe care vi le puteți atunci când luați în calcul să apelați la epilarea cu laser oferită de cel mai performant aparat Lumenis Lightsheer Desire. Atașez linkul la pagina Salonului Slims pe Stilio, nu ezitați sa îi contactați dacă mai aveți întrebări sau doriți să vă faceți o programare pentru a scăpa de firele de păr nedorite.

Статья, связанная с салоном
Salon Slims
Salon Slims
Партнёр
5
3 отзывы
stilio
47
stilio
Мы используем файлы cookie, чтобы улучшить ваш опыт и отслеживать посещаемость веб-сайта. Политика файлов cookie