Meet Dr. Dia. Un subiect tabu sau deja unul tot mai popular - Injectările!

Meet Dr. Dia. Un subiect tabu sau deja unul tot mai popular - Injectările!
Meet Dr. Dia. Un subiect tabu sau deja unul tot mai popular - Injectările!
Интервью

Interview-urile din seria “Meet” (Faceți cunoștință) vor fi o serie de interview-uri speciale unde ne propunem să discutăm cu specialiștii de top abordând temele cele mai întrebate din sfera frumuseții.


Interviul de azi va fi dedicat subiectului Injectărilor. Un subiect din ce în ce mai popular dar care cauzează încă multe temeri și frici în rândul oamenilor. Doamna Dr. Dia a venit în ajutor cu mai multe explicații și răspunsuri la multe dintre întrebările ce există asupra acestor proceduri ce încep să prindă rădăcini puternice și în Republica Moldova.


Cine e Dr. Dia? Pe lângă faptul că e o fire foarte empatică și cum clienții săi o denumesc “fata cu mâini de aur” este un specialist în sfera injectărilor și cosmetolog, care a absolvit 7 ani de studii USMF, plus multe cursuri în domeniu pentru a fi calificată să presteze astfel de servicii.


Dia, sper că pot sa îți spun așa, ca o primă întrebare aș vrea să te întreb de ce ai ales să te ocupi cu injectările și să prestezi servicii de cosmetologie?

“Pentru mine injectările sunt o opera de artă estetică în care medicina se contopește cu Frumusețea. Recunosc, nu știu sa pictez dar cred ca am găsit mijlocul de aur între modelarea estetică și așteptările clienților. Emoțiile pozitive ale clienților mă fac sa mă simt împlinită și nu cred că o altă meserie mi-ar putea aduce atâta plăcere.


Cât de ușor sau greu e să devii un specialist bun pe injectări?

În Republica Moldova e destul de complicat să devii un specialist bun în domeniul dat, în special din cauza lipsei unor cursuri bune de specialitate. Însă Dorința și mult mult lucru, un profesor bun, cursuri și autoinstruirea te poate ajuta să devii bun în orice domeniu, dar cred că cel mai important este să îți placă ceea ce faci.

Am avut și norocul să prind în Moldova un specialist extraordinar din străinătate. Alina Dorovskaya m-a învățat cele mai de top tehnici din domeniul meu pentru momentul actual. Și, sinceră să fiu, nu vreau să mă opresc aici. Simt pofta de studii și sunt sigură că un specialist, care se respectă, trebuie să-și perfecționeze cunoștințele în mod regulat.


Dia, mulți nu cunosc încă care sunt tipurile de injectări și poate chiar și diferența dintre acestea. Poți să ne spui mai multe?

Da, desigur. Diferențiem, de regulă, 4 tipuri de injectări:

  1. Injectare cu acid hialuronic. 
  2. Biorevitalizare.
  3. Mezoterapie.
  4. Botox - injectări cu toxina botulinică.


Injectările cu acid hialuronic sunt cele mai des întâlnite. Mulți apelează la mine pentru augmentarea buzelor, pentru a corecta o asimetrie sau a oferi buzelor un pic mai mult volum și definire. Deasemenea cu acidul hialuronic putem efectua procedura care prinde popularitate în lume, și anume “Full Face”. Aici corectăm ovalul feței, ridicăm pomeții, umplem ridurile la nivelul șanțului nazolabial și a ochilor. Avem în mod natural în corp acid hialuronic, dar cu timpul capacitatea lui de a se produce singur în organism scade și noi îl ajutam un pic, astfel menținem frumusețea pe un timp mai îndelungat. Acidul injectat la fel se absoarbe astfel efectul injectărilor e până la 18 luni în dependență de densitatea acidului și alți factori.


Biorevitalizarea este procedura perfectă pentru hidratarea intensă a tenului și menținerea în tonus a calității pielii. Nu este altceva decât un cocktail din acid hialuronic și vitamine, aminoacizi, peptide. Apropo, procedura data este perfectă pentru timpul vara. Biorevitalizarea se face pe toată fața, anumite zone, decolteu, mâini, în tratamentul celulitei și căderii părului.


Botox sau toxina botulinică ne oferă acel efect de înghețare a mușchilor feței, pentru a reduce din ridurile cauzate de mimica feței.


stilio

 


Care este raportul dintre clienții de gen masculin și feminin ce solicită acest serviciu de la Dr. Dia?

Pot să spun că în cazul meu raportul este 50/50%. Aici vorbesc despre un segment de vârste cuprins între 25-50 de ani, cea mai frecventă vârstă fiind de 30-40 ani.


Care sunt cele 3 întrebări cele mai fregvente care le auzi de la clienți și ce răspunsuri le dai?

“O să mă doară? Cât costă? Care sunt produsele ce le folosiți?”

Deci toate cele 3 tipuri de injectari, în afară de cea cu toxina botulinică se fac prin aplicarea unei creme anestezice. În așa caz pacientul simte doar înțepătura.

“Cât costă, și de ce e așa de scump”. Prețul depinde mult de produsele pe care specialistul le folosește. Un specialist care se respectă și le dorește binele clienților săi, va lucra doar cu cele mai sigure și bune produse. 

Dau preferință companiilor producătoare din: Franța, Elveția și Spania.


Prețul variază, în cazul a primelor trei tipuri, doar de tara producatoare și de obicei e un preț fix care se cunoaște din start. În cazul toxinei botulinice prețul variază în funcție de zona și cantitatea de produs utilizată.


Ce planuri ai pe viitor?

Mi-aș dori sa mă extind într-un salon exclusiv și de performanța. 

Să frecventez seminare internaționale dedicate acestor proceduri și să continui să aduc cât mai multe noutăți pe piața noastră.


Pe final dacă ar fi să dai un sfat persoanelor ce încă simt frica de a încerca aceste proceduri care ar fi acesta?


“Sa nu facă nici o schimbare dacă încă nu se simt pregătiți emoțional pentru aceasta.”

Sinceră să fiu Dia mi-a dat și mie câteva sfaturi pe final, pentru care îi mulțumesc. Acest interviu a fost și ca un mini seminar pentru mine inclusiv. Îi doresc multe succese pe viitor și dacă aveți careva întrebări către Dr. Dia las aici link-ul la profilul ei pe Stilio unde puteți găsi datele ei de contact.

Статья, связанная с салоном
Dr. Dia Schiopu
Dr. Dia Schiopu
Strada Alexandru cel Bun 62
stilio
50
stilio
Мы используем файлы cookie, чтобы улучшить ваш опыт и отслеживать посещаемость веб-сайта. Политика файлов cookie