Partenerii STILIO la seminarul lui Komarovskiy la Chișinău

Partenerii STILIO la seminarul lui Komarovskiy la Chișinău
Partenerii STILIO la seminarul lui Komarovskiy la Chișinău
События

Pe 24 martie, a avut loc un eveniment important pentru toate mamele și viitoarele mămici din Chișinău - seminarul renumitului doctor Komarovskiy!


Cu toate acestea, fiecare dintre noi știe că mamele nu sunt interesate doar de educația copiilor lor, ci și de sănătatea și frumusețea personală. Prin urmare, în colaborare cu iTicket, am oferit pachete speciale partenerilor STILIO care au avut șansa să se prezinte la seminar cu expoziții, produse și oferte speciale pentru a atrage atenția tinerelor mămici.


STILIO nu este doar despre o aplicație eficientă. STILIO este despre colaborare, parteneriate și soluții eficiente pentru saloane și meșterii individuali. Doar partenerii STILIO beneficiază de reduceri, pachete speciale și oferte de neratat la cele mai frumoase și importante evenimente din Moldova. Dacă dorești să ai și tu acces mai ușor la aceste beneficii, devino partener STILIO.


Pink Lash Studio

Colaborăm cu Pink Lash Studio încă din primele zile de la lansarea platformei STILIO și am fost extrem de încântați să îi avem alături la acest eveniment. Așa cum ne-au obișnuit, s-au remarcat prin stand-ul lor colorat și prin abordarea lor unică. Au impresionat vizitatorii oferind vouchere de 100 de lei pentru serviciile lor, precum și o procedură de stilizare și vopsire a sprâncenelor GRATUITĂ, chiar în timpul seminarului.


Noi facem proceduri bombă: manichiură, pedichiură, extensii gene, stilizarea sprâncenelor, laminarea genelor și a sprâncenelor. Tuturor oaspeților evenimentului oferim certificate de 100 de lei la orice procedură Pink Lash Studio. De asemenea, meșterul nostru BROW va face absolut GRATUIT sprâncenelor tuturor doritorilor. Dacă până acum nu ați avut timp, ați avut dubii s-au va fost frică să intrați la noi, astăzi este o oportunitate bună să o faceți și să testați această procedură absolut gratuit.” (vezi mai multe aici)

Alika - Director Pink Lash Studio


stilio


Klapp Moldova

Admirația noastră pentru Klapp a început atunci când am cunoscutm echipa din spate, în cadrul interviului marca STILIO (vedeți-l aici) pentru că aceștia au povestit cu multă dragoste și pasiunea despre brandul German de produse cosmetologice pentru îngrijirea tenului — Klapp — născut din dragostea și grija pentru o femeie.


Am venit la acest eveniment cu produsele noastre, pentru a face cunoștință unui număr mai mare de oameni cu brandul Klapp. Facem asta pentru ca oamenii să afle despre noi, pentru că de obicei brandurile profesionale, în alte locuri decât la cosmetolog, nu se prea găsesc. De aceea, suntem aici pentru a prezenta acest brand superb, de unde fiecare și își poate găsi produsul potrivt.


Fiind în calitate de sponsori ai evenimentului, astăzi oferim fiecărui oaspete cadouri. Este vorba despre vouchere pentru cumpărături și mai avantajoase în showroom-ul nostru. Totodată avem multe testere, deci puteți testa fiecare produs pe pielea voastră și chiar puteți primi mini-consultați de la cosmetologi, absolut gratuit.” (vezi mai multe aici)

Iana - Cosmetolog-nutriționist Klapp Moldova


stilio


Natulique Moldova

Despre Natulique ați mai auzit anterior în blogul STILIO (vezi aici). Este un brand de cosmetică organică pentru îngrijirea părului, pe care l-am testat pe pielea noastră. Am rămas absolut entuziasmați de vreme ce aceste produse sunt permise atât în sarcină, cât și în cazul în care sunteți alergică.


Suntem brandul profesional certificat organic Natulique, care vine din Danemarca. Este un brand de cosmetice pentru păr care îmbrățișează naturalețea, sănătatea și frumusețea într-un echilibru cu natura și ecologia, dar și sănătatea personală. Iată de ce nu am putut să ratăm acest eveniment pentru că rezonăm în totalitate cu ce promovează doctor Komarovski. Suntem toate femeie, majoritatea suntem mame, am crescut și noi și ne-am educat pe principiile, valorile de sănătate fără excese, fără apel la medicamente și lucruri chimice. Dar să ne îmbrățișăm și să ne ascultăm corpul. Să ne ascultăm și să ne iubim așa cum suntem.


Vizitatorii acestui eveniment sunt mămici și vrem să le aducem la cunoștință că există alternative naturale și sănătoase dacă doresc să-și vopsească părul când sunt însărcinate sau când alăptează. Produsele Natulique nu au vapori și toate ingredientele sunt non-toxice.” (vezi mai multe aici)


stilio


Slims

Acesta este cel mai mare parc de aparate pentru remodelare corporală din Moldova. Zeci de mii de femei au trecut prin mâinile lor și au reușit să ajungă la silueta de vis.

Cu SLIMS, de asemenea colaborăm încă din primele zile de existență a STILIO. Iar colaborarea noastră aduce roade frumoase atât pentru noi, cât și pentru ei. Interviuri, evenimente, premieri și multe alte lucruri interesante au fost făcute în cei doi ani de colaborare. La seminarul lui Komarovski echipa SLIMS a venit pentru a oferi mămicilor soluții rapide și eficiente în privința slăbirii și tonifierii corpului.


Astăzi vrem să vă prezentăm cele mai noi tehnologii în domeniul de lifting corporal și facial, în primul rând aparatul ULTRAFORMER care este o tehnologie inovativă. Dintr-o singură ședință vă ajută să liftați acele zone care vă deranjează, atât zonele nazolabiale , pliurile de pe anumite zone, pleoapa căzută, riduri dacă aveți, celulita, dacă vă deranjează mâinile, relieful mâinilor acesta este aparatul minune care vă va ajuta. Procedura se face o dată și poate fi repetată peste 3 luni în cazul în care este necesar, iar rezultatul se menține până la 1 an jumătate sau chiar 2.


Viitoarelor mămici le recomand procedura LPG - care este unica procedură testată și certificată medical. Aceasta poate fi efectuată chiar și în perioada sarcinii, spre exemplu, dacă în timpul sarcinii vă deranjează picioarele grele, celulita, careva adaosuri corporale, puteți fără probleme să faceți această procedură. De asemenea pentru mămicile care alăptează avem pachete de remodelare corporală care vă ajută să vă remodelați post-sarcină și să reveniți la corpul de altă dată. Plus mai avem procedura VIVACE și Plasmopen vergeturi și pielea lăsată.” (vezi mai multe aici)

Cristina Iachimciuc - fondatoarea SLIMS


stilio


Alăturându-te ca partener STILIO, nu doar că îți vei putea promova afacerea la cele mai frumoase evenimente din Moldova, dar vei avea și oportunitatea de a te conecta cu un public divers și interesat. Fie că este vorba despre expoziții de profil, conferințe sau evenimente sociale importante, participarea ta ca partener STILIO îți va oferi o platformă ideală pentru a-ți prezenta serviciile și produsele într-un cadru profesional și atrăgător.


Dar beneficiile nu se opresc aici. Prin intermediul parteneriatului cu STILIO, vei avea acces exclusiv la oferte personalizate și mai avantajoase la aceste evenimente. De la tarife preferențiale pentru standuri expoziționale până la promoții speciale pentru serviciile tale, vei beneficia de privilegii care te vor ajuta să-ți maximizezi expunerea și să-ți atragi un număr mai mare de clienți potențiali.


Este important de subliniat că doar partenerii STILIO au această șansă unică de a beneficia de oferte personalizate și avantajoase la evenimentele de top din Moldova. Astfel, alăturându-te echipei noastre, nu numai că îți vei promova afacerea într-un mod eficient și profesional, dar vei avea și acces la o rețea extinsă de oportunități și beneficii care îți vor aduce un avantaj competitiv semnificativ în piață.

stilio
0
stilio
Мы используем файлы cookie, чтобы улучшить ваш опыт и отслеживать посещаемость веб-сайта. Политика файлов cookie