Noi actualizări pe Stilio!

Noi actualizări pe Stilio!
Noi actualizări pe Stilio!
News

Una din valorile companiei Stilio este: Inspirație și Inovație.

Spre asta tindem mereu în tot ceea ce facem. În ultima perioadă am reușit să strângem multe idei dar și sugestii din partea celor ce și-au creat deja contul de salon sau meșter individual pe Stilio. Astăzi venim cu noutăți asupra lucrurilor noi ce deja fost adăugate sau chiar schimbate spre a aduce o experiență și mai frumoasă, utilă și chiar mai ușoară.


1.Aplicația mobilă a primit o funcție nouă, cea de a putea selecta meșterul la care creează o programare (din profilul de administrator) acum și de pe telefonul mobil, nu doar de pe versiune desktop (sau mai simplu, de pe calculator doar).

În meniul adaugă o programare a apărut acum și filtru selectează meșter.

stilio


2.La fel pe aplicația mobilă au apărut afișate și brandurile ce le folosește salonul. Dacă până ieri acestea puteau fi văzute doar pe website acum aveți posibilitatea să le vizualizați și pe aplicația mobilă în secțiunea Despre a paginii salonului.


stilio


În curând vom reveni cu niște schimbări de design majore care vor duce aplicația și CRM-ul la un alt nivel. Proiectul Stilio întră într-o nouă etapă și va aduce un impact pozitiv asupra industriei Beauty din Moldova.


Descarcă GRATUIT aplicația STILIO pe AppStore și Play Market.


stilio
1
stilio
We use cookies to improve your experience and monitor website traffic. Cookie Policy