Programare online direct de pe website!

Programare online direct de pe website!
Programare online direct de pe website!
News

Stilio.md s-a lansat pe 13 Iunie 2022. A fost o lansare mult așteptată de multe saloane dar și meșteri din sectorul de frumusețe din Moldova. Astăzi venim cu noutăți noi despre ce s-a schimbat sau mai bine zis s-a adăugat ca posibilitate nouă pe platformă.


Programarea online devine posibilă acum direct de pe website și nu doar din aplicația Stilio cum era inițial. Acum puteți și mai rapid să vedeți disponibilitatea meșterului pentru a vă putea programa direct la serviciul dorit.


Cum puteți face acest lucru? Simplu și rapid. Apăsând butonul Programează-te din profilul salonului sau meșterului creat complet pe Stilio.md. Ce înseamnă un profil complet? Este vorba de acele profile care au deja afișate serviciile și prețurile pentru acestea.


Pentru cele ce încă nu și-au completat profilele puteți solicita un apel, apăsând butonul Solicită Apel. Salonul va reveni în scurt timp cu mai multă informație.


Mai multe în video ce urmează.

Dar salonul sau serviciile tale de meșter nu sunt încă afișate pe STILIO? Înregistrează-ți profilul gratuit chiar acum. Cu STILIO nu doar că ai posibilitatea să atragi clienți noi și să ajungi în căutările miilor de utilizatori pe platformă dar și să găsești o modalitate digitală de a-ți administra afacerea Beauty și să oferi clienților tăi posibilitatea de a se programa rapid și ușor direct către tine. Economisește timpul investit în programări scrie în cataloage și treci pe online! Telefonul mobil te va ține la curent oricând cu programările care le ai în fiecare zi.


Notă: dacă profilul salonului tău deja e pe Stilio apasă butonul Activare Cont pentru a primi acces la el.

stilio
60
stilio
We use cookies to improve your experience and monitor website traffic. Cookie Policy